Tuotteet hakusanalla grape leikkaus (12)

Kuivausuunit

Kuivausuunit

Infrapunasäilytysuunit siirtävät hyödyllistä energiaa ilman kosketusta ja pinnalla oleville elintarvikkeille. Näin ollen ne mahdollistavat kuorimisen (juustot, kuorimattomat leivät), pinnoitteiden kuivaamisen (juustot, lihat), sekä pintavesimäärien vähentämisen vaikuttamatta tuotteiden ytimeen. Ne ovat vähän herkkiä työolosuhteille ja voivat emitteriensä reaktion ansiosta korjata kaiken lämpötunnelin luontaisen konvektiivisen osuuden, mikä tekee niistä erittäin vakaita uuneja. Energia toimitetaan tarvittavaan paikkaan sopivilla annosteluilla ja silloin, kun sitä tarvitaan. Niistä käytetään myös nimitystä kylmäuuni. Ne estävät tarpeettoman lämmön kehittämisen tuotteissa kokonaisuudessaan ja ovat siksi ihanteellinen ratkaisu kylmille tuotteille. Infrapunasäilytysuunit voivat esiintyä joko perinteisen uunin muodossa tai yksinkertaisina infrapaneeleina avoimessa prosessissa.
kuivatut kirsikat

kuivatut kirsikat

kuivatut kirsikat
Viiniköynnöksiä

Viiniköynnöksiä

Pöytävihannekset: Italia, Michele Palieri, Dattier de Beyrouth, Cardinal, Muscat de Hambourg, Sultanina, Reine des Vignes, Victoria, Moldova, Alphonse Lavallee,... Viinirypäleet: Chardonnay, Riesling Italico (Grasac), Rhine Riesling, Sauvignon Blanc, Pinot Blanc, Pinot Gris, Gewurztraminer, Aligote, Rkatsiteli, Morava, Panonia, Backa, Petra, Petka... Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Cabernet Franc, Franconia, Syrah, Marselan, Vranac, Prokupac, Probus,... Rypäleiden taimia voidaan pakata seuraavasti: - paljasjuuriset 25 kpl nipussa ja 300 kpl pahvilaatikossa - juuret pakattuna kosteaan puruun (1-5 kpl) - juuret pakattuna suunniteltuun pahvilaatikkoon (1-5 kpl) Ota meihin yhteyttä saadaksesi lisätietoja.
1923 - Koriste Viinirypäle - Koriste Viinirypäle

1923 - Koriste Viinirypäle - Koriste Viinirypäle

Paino: 0,55 kg Korkeus: 15 cm Leveys: 5,5 cm 1923: Koriste Viinirypäle
Viinirypäleiden lehti

Viinirypäleiden lehti

Siemenetön tuore viinirypäleensarja
Valkosipulinkynsiä

Valkosipulinkynsiä

Pakkauksen määrä: 12 x 330ml Tuotenumero: 15650 Grammoja: 320g
Sadonkorjuuolosuhteet

Sadonkorjuuolosuhteet

Voisi luulla, että viikuna kerätään kesällä! Mutta se riippuu lajista... Ja lajeja on paljon! Maapallolla on yli 240 viikunalajiketta. Villiviikuna, opuntia stricta, kerätään kypsänä myöhään syksyllä, alkutalvesta.
Leikattuja vihreitä papuja

Leikattuja vihreitä papuja

Hanki leikattuja vihreitä papuja vertaansa vailla olevalla laadulla, valmiina höyrytettäväksi ja täydellisesti kypsennettäväksi minuuteissa. Säilytä pakastettuna alle -18° C Pakkaustyypit 400 grammaa 1 kilo 2,5 kiloa 10 kiloa Tyypit Leikattu Koko
Vihreät Pavut

Vihreät Pavut

AMS European etsii makujen huippua. Yritys on erikoistunut hedelmien ja vihannesten tuontiin ja kaupallistamiseen ympäri maailmaa. AMS European -yritys perustettiin vuonna 2004 Pariisiin, gastronomiseen pääkaupunkiin, tarkemmin sanottuna Rungisin alueelle, joka on maailman suurin markkina. Erinomaisuus on edelleen ja aina tiimimme päähuolenaihe, joka on omistautunut asiakaspalvelulle. Tervetuloa makujen maailmaan!
Koneistuskeskus - CNC-TORNI, CNC-TORNIT

Koneistuskeskus - CNC-TORNI, CNC-TORNIT

PERUSKONE: XF-MALLI Kompakti, huipputeknologian sorvimme sisältävät laajan valikoiman lisävarusteita, jotka tekevät Robotturn-sorveista parempia kuin koskaan. Insinöörimme ovat analysoineet ja parantaneet kaikkia osa-alueita, mukaan lukien liikkeen ohjaus, automaatiojärjestelmien integrointi materiaalinkäsittelyyn, jäähdytysnesteen kierto, lastunpoisto, ergonomia ja korjattavuus – luodakseen korkealaatuisimmat ja luotettavimmat sorvauskoneet, jotka ovat saatavilla. Ylivoimainen suorituskyky yhdistettynä kompaktin muotoiluun Korkea joustavuus: sorvaus tangosta ja universaalisti Vaihtoehto automaatio- ja ohjelmistosuunnittelulisävarusteille, jotka täyttävät kaikki tarpeet (robotturn.com)
Cerbère Kaktus

Cerbère Kaktus

Cerbère Cactus on yhdistys, joka sijaitsee Cerbèressä. Kaupunki eteläisimmässä Ranskassa! Kuivassa ilmastossa ja kuivilla mailla on otolliset olosuhteet barbarikaktusten viljelyyn. Kohtaaminen Anouk Lehideuxin, L'épineusen perustajan, ja Cerbère Cactuksen yhdistyksen välillä tapahtui kesäkuussa 2021! Erittäin kaunis kohtaaminen, joka johti moniin yhteistyöprojekteihin, jotka liittyvät barbarikaktusten sadonkorjuuseen.